Denk je aan zelfdoding?
Heb je nu hulp nodig?

Denk je aan zelfdoding?

Download workshop materiaal

Werk jij met mensen met schulden?

Het signaleren en bespreken van zelfmoordgedachten kan je leren met ons toegankelijke, gratis workshopmateriaal.  Iedereen die werkt met mensen met schulden, kan het materiaal zelf doornemen en vervolgens gebruiken om een korte voorlichting of een workshop te geven aan collega’s.

Download het materiaal onderaan deze pagina, het wordt toegestuurd door 113 Academy.

Wat is er beschikbaar?

Inhoud workshopmateriaal:

Mini-documentaire 8 minuten

Module 1: samenhang tussen geldzorgen en zelfmoord​

Module 2: Stappen in een gesprek bij signalen

Module 3: De ontwikkeling van zelfmoordgedachten

Samen op leerreis

Zo zet je het materiaal in:

Elke betrokken professional kan de mini-documentaire aan collega’s laten zien en in aanvulling daarop een of meerdere van de eerste drie modules met hen doorlopen. Het materiaal is zo opgezet dat diegene die de voorlichting of workshop geeft zelf geen expert hoeft te zijn op het terrein van zelfmoordpreventie. Je kan als het ware samen met je collega’s op een leerreis, dankzij de interactieve elementen van de workshop. Na ongeveer 2,5 à 3 uur heb je de juiste kennis opgedaan!

Aanvragen workshopmateriaal

Vul hieronder je gegevens in. Je krijgt vervolgens een e-mail met het workshopmateriaal.

Een volledige training volgen?

Wil je in plaats van zelf de workshop volgen aan de slag met de volledige training? Maar heb je geen professionele trainer in je netwerk? Stuur ons dan een mail en we nemen contact met je op.

Bekijk alles wat jij kunt doen:

Publiekscampagnes gericht op algemene mentale thema's., zoals eenzaamheid, geldzorgen, prestatiedruk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis congue sem, eget ultricies tellus. Suspendisse hendrerit facilisis quam quis accumsan. Phasellus eu mauris non magna consectetur dignissim. Etiam ornare orci ipsum, hendrerit cursus sem fermentum ut. Morbi eu sapien non libero vehicula consectetur eu consequat felis. Donec neque magna, facilisis non aliquet at, porta vel orci. Nam facilisis ultrices dolor, nec ornare risus tincidunt nec.

Download het workshopmateriaal

Download het workshopmateriaal

Download het workshopmateriaal

wie ben jij?