Denk je aan zelfdoding?
Heb je nu hulp nodig?

Denk je aan zelfdoding?

Walk into the light: 05.30 uur start Roadtrip Vlissingen

Roadtrip Nieuws

Walk into the light 2022

Een wandeling van ca 4 kilometer naar het licht toe om stil te staan bij de mensen die door suïcide om het leven zijn gekomen. En om aandacht te vragen voor naasten van suïcidaliteit en mensen die zelf te maken hebben met suïcidale gedachten. Walk into the light wordt door Stichting Suïcide Preventie Centrum samen met lokale organisaties georganiseerd. 

Loop jij dit jaar mee?

Dit jaar start de Roadtrip met de Walk into the Light in Zeeland. Er is niet zomaar gekozen voor Zeeland als start, deze provincie staat helaas bovenaan de lijst van het aantal suïcides in Nederland.

Wil je meelopen? Meld je dan aan via walkintothelight.nl/zeeland. Er wordt een kleine bijdrage van 5 euro gevraagd, om de onkosten te dekken van onder andere de organisatie en het ontbijt dat samen genuttigd wordt.

In totaal vindt de ‘Walk into the light’ op 7 locaties plaats. Lukt het niet om in Zeeland aan te sluiten, dan zijn er ook mogelijkheden in andere provincies, check walkintothelight.nl

Datum:

Maandag 5 september 2022

Tijdstip:

5.30 uur verzamelen

Lokatie:

Nollebos, President Rooseveltlaan 2, Vlissingen

Deel artikel :

Publiekscampagnes gericht op algemene mentale thema's., zoals eenzaamheid, geldzorgen, prestatiedruk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis congue sem, eget ultricies tellus. Suspendisse hendrerit facilisis quam quis accumsan. Phasellus eu mauris non magna consectetur dignissim. Etiam ornare orci ipsum, hendrerit cursus sem fermentum ut. Morbi eu sapien non libero vehicula consectetur eu consequat felis. Donec neque magna, facilisis non aliquet at, porta vel orci. Nam facilisis ultrices dolor, nec ornare risus tincidunt nec.

Download het workshopmateriaal

Download het workshopmateriaal

Download het workshopmateriaal

wie ben jij?