Denk je aan zelfdoding?
Heb je nu hulp nodig?

Denk je aan zelfdoding?

Foto expositie nabestaanden

Roadtrip Nieuws

Op woensdag 7 september is in Arnhem op het Velperplein een indrukwekkende foto-expositie van nabestaanden te bezichtigen. Met de bijzondere mogelijkheid om de persoonlijke verhalen van de nabestaanden te beluisteren. Met je telefoon scan je de QR-code bij de foto’s en kom je terecht bij een podcast van circa tien minuten.

De expositie is een afstudeerproject van Eline Snijders aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, zij heeft het idee bedacht en ontwikkeld in samenwerking met Stichting Aurora en de Ivonne van de Ven stichting. Eline vertelt: ”Door mijn persoonlijke ervaring met dierbaren die suïcidaal waren, is dit project tot stand gekomen. Ik wil graag mensen die in een vergelijkbare situatie zitten steun bieden. De foto-expositie geeft nabestaanden een gezicht en helpt om het onderwerp zelfdoding beter bespreekbaar te maken.”

De exacte tijden van de expositie worden nog bekend gemaakt en zijn dan te vinden op de pagina met het woensdagprogramma.

Deel artikel :

Publiekscampagnes gericht op algemene mentale thema's., zoals eenzaamheid, geldzorgen, prestatiedruk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis congue sem, eget ultricies tellus. Suspendisse hendrerit facilisis quam quis accumsan. Phasellus eu mauris non magna consectetur dignissim. Etiam ornare orci ipsum, hendrerit cursus sem fermentum ut. Morbi eu sapien non libero vehicula consectetur eu consequat felis. Donec neque magna, facilisis non aliquet at, porta vel orci. Nam facilisis ultrices dolor, nec ornare risus tincidunt nec.

Download het workshopmateriaal

Download het workshopmateriaal

Download het workshopmateriaal

wie ben jij?